Sergiu Popa, Director Executiv
Sergiu Popa
Director Executiv

Mesajul Directorului Executiv cu ocazia aniversării a 30 de ani de la înființarea companiei.

Cu 30 de ani în urmă, compania noastră își începea călătoria în tânăra industrie a telecomunicațiilor. O mică echipă pasionată de comunicații, un plan de afaceri bine pus la punct și multe speranțe într-un mediu economico-social nou și provocator.

Acum, la aniversarea a trei decenii de existență a companiei Elicom, suntem la fel de entuziaști ca la început, mai înțelepți și având experiență semnificativă câștigată alături de partenerii noștri.

Sunt recunoscător și mulțumesc colegilor mei care m-au însoțit în acești ani, clienților care au crezut în noi, furnizorilor și subcontractorilor noștri.

În cadrul rolului nostru de a fi o interfață utilă, prietenoasă și profesionistă între clienții noștri și consumatorii lor, ne propunem și în continuare să fim atenți la nevoile celor două tipuri de beneficiari ai serviciilor noastre, să oferim un suport rapid și eficient, să le îndeplinim așteptările și să garantăm satisfacția acestora.

Fiind foarte multe de povestit despre acești 30 de ani și pentru că cel mai bine este să vorbească alții despre noi, vom utiliza canalele de comunicare ale companiei pentru a vă prezenta unele mesaje pe care colaboratorii noștri interni si externi au avut amabilitatea de a le transmite.

Vă mulțumesc tuturor și...LA MULȚI ANI, ELICOM!!!

Sergiu Popa
Director Executiv

Călătorește în trecut și descoperă momentele importante din #echipaELICOM!

1991
-
1998
 • ELICOM se înființează și lansează serviciul radio-paging în București, devenind al doilea operator din România.
 • ELICOM își extinde rețeaua de paging la nivel național, în orașe cu peste 80.000 de locuitori, utilizând o soluție proprie hardware și software.
 • ELICOM își extinde serviciile de paging de la transmiterea de mesaje personale, la servicii specializate de informare: informații financiare (în parteneriat cu REUTERS), informații de interes general (în parteneriat cu MEDIAFAX), servicii de e-mail, etc.
Elicom Pager
1998
 • ELICOM se implică în realizarea sistemul național de paging ACCES rezultat prin unirea rețelelor de paging Radiotel, Elicom și Rokura (compania Romtel International) și începe furnizarea de servicii personalizate pe pagere de tip Motorola (ADVISOR, LX2, LX4)
Elicom harta
1998
-
2001
 • ELICOM devine distribuitor autorizat al MOBIL ROM (ORANGE ROMANIA), oferind o gama larga de telefoane mobile ale producatorilor Motorola, Ericsson, Philips, Nokia.
 • ELICOM devine furnizor de content informational, in parteneriat cu MEDIAFAX si alti furnizori de continut, pentru utilizatorii retelei de telefonie ORANGE (prin canalele voce, SMS/MMS, web, aplicatii mobile).
Elicom MobilRom
2001
-
2011
 • ELICOM dezvoltă o platformă proprie de call center, în parteneriat cu RADCOM.
 • ELICOM furnizează primele servicii de call center pentru clienți din industria PHARMA.
 • ELICOM își extinde serviciile de call center în industriile IT&C, FMCG și sprijină ONG-uri prin campanii de strângere de fonduri.
 • ELICOM lansează serviciul de preluare, înregistrare și prelucrare a comenzilor pentru companii din industria HoReCa.
Elicom MobilRom
2011
-
2021
 • ELICOM se implică în realizarea de sondaje de opinie prin interviuri telefonice asistate de calculator, în parteneriat cu companii și instituții specializate în cercetări sociologice.
 • ELICOM devine furnizor de servicii de informare și suport pentru instituții publice din România.
 • ELICOM lansează servicii de Telesales/Telemarketing pentru clienți din industria IT&C.
 • ELICOM își upgradează platforma de Call Center ca suport pentru activități de Contact Center. În planurile de viitor ale ELICOM intră și implementarea de tehnologii de tip AI (inteligență artificială) conform nevoilor de extindere a tipologiei de servicii dedicate clienților săi.
Elicom Call Center

Despre ELICOM cu #parteneriiELICOM

„Am pornit la drum în colaborarea cu echipa Elicom în 2017, cu obiectivul împărtășit de a crește comunitatea de bine care să sprijine cu inimi deschise mințile diverse și de a dezvolta modalități inovative pentru a ne atinge misiunea, prin atragerea de noi companii care să susțină recuperarea celor aproximativ 600 de copii și tineri cu minți aparte din cadrul asociației Help Autism.

Dincolo de indicatori și procese, rapoarte și rezultate concrete, ceea ce am descoperit pe parcurs a fost însă mult mai valoros, experiența de zi cu zi alături de echipa Elicom a transformat un parteneriat într-o prietenie de nădejde.

Dragi prieteni “elicomiști”, la 30 de ani de activitate, vă felicităm pentru toate realizările și ne bucurăm că am făcut și noi parte din acest drum. Vă dorim să fiți în fiecare zi mai buni, pentru a transforma angajamentele sumate în obiective împlinite, atât în relația cu partenerii de business, cât și cu partenerii sociali. Să aveți mereu în mijlocul vostru oameni capabili să producă schimbare, să exprime viziunea și cultura companiei și să genereze un bine acolo unde sunt, la muncă, în viață și în comunitate.”

Lăcrămioara Rediu
Director Fundraising Asociația Help Autism

„Parteneriatul nostru de succes cu Elicom a început în anul 2016. În cei 5 ani de colaborare, Elicom s-a dovedit mereu un partener flexibil și de încredere, venind în întâmpinarea solicitărilor noastre și ale clienților noștri. Aportul lor la bunul mers al companiei noastre este unul substanțial. Le dorim mult success în continuare. La mulți Ani, Elicom!”

Dipl. Ing. Catalin George Pozdarie
Administrator/ Director General HERVIS

“Sunt onorat să urez “La Mulți Ani” unuia dintre cei mai longevivi parteneri ai noștri, Elicom. Suntem împreună încă din 2007 și sunt convins că fiecare dintre noi a contribuit la dezvoltarea celuilalt. Nouă ne plac colaborările de lungă durată, bazate pe încredere și profesionalism, ceea ce Elicom oferă în fiecare zi. Să știi că ai alături un profesionist desăvârșit este un avantaj considerabil care ne ajută în fiecare aspect al business-ului nostru. Acest parteneriat, de care suntem foarte mândri, ne onorează și dorim să îl continuăm, dezvoltând și implementând proiecte de succes. La cât mai multe aniversări și ani împreună!”

Adrian Hulubescu
Director General Pizza Hut Romania

“Colaborarea cu Elicom a început în anul 2016 și s-a dovedit până în prezent o reală reușită! Împărtășim valori comune, iar faptul că ați înțeles nu doar nevoile noastre de business, dar mai important, nevoile pacienților noștri, v-a poziționat ca unul dintre partenerii noștri de încredere. În tot acest timp, am continuat să lucrăm împreună datorită modului profesionist de lucru, a calității echipei și a dorinței voastre permanente de a deveni mai buni. Vă mulțumim!”

Ada Palea
co-founder CDT Provita

„E o plăcere pentru mine să vorbesc despre ELICOM! Am colaborat mulți ani cu membrii echipei ELICOM în proiectele de Call Center pentru SENSIBLU și HTSS, beneficiind de profesionalismul, promptitudinea și proactivitatea lor. La acest moment aniversar le mulțumesc și le doresc mult succes în proiectele de viitor!
La mulți ani ELICOM!”

Bogdan Dumitrescu
Chief Executive Officer HTSS

Despre ELICOM cu #echipaELICOM