Contribuim la dezvoltarea afacerii Dumneavoastra

 

Crestem vanzarile in mod activ

Agenti cu experienta in telesales

Mijloace tehnice specializate

Scenariu personalizatServicii Telesales Telemarketing - ELICOM

 

Despre Telesales/Telemarketing

O solutie ieftina si foarte eficienta de a comunica cu clientii Dumneavoastra sau cu potentialii clienti pentru vanzarea de produse si servicii. Fie ca este vorba de baza Dumneavoastra proprie de clienti fie ca folosim baze publice de clienti va asiguram ca cei peste 7 ani de experienta reala in telesales ai ELICOM pot face diferenta intre o campanie de succes si o campanie sortita esecului.


Cei mai buni agenti ai nostri vor contacta telefonic clientii actuali sau cei potentiali si vor vinde produsele si serviciile Dumneavoastra, reducand astfel costurile Dumneavoastra cu achizitia de noi contracte sau clienti. Vanzarea poate avea loc prin apeluri inbound, unde clientii Dumneavoastra suna pentru a achizitiona produse si servicii in urma unor campanii publicitare(TV, Internet, brosuri) sau prin apeluri outbound, unde clientii sunt sunati de agentii nostri si li se promoveaza serviciile sau produsele companiei Dumneavoastra.

Indiferent de solutia aleasa, veti primi de la noi suportul tehnic si resursele umane pentru finalizarea cu succes a obiectivelor propuse. 

De ce ELICOM?

ELICOM va ofera sprijin in realizarea unor campanii de vanzare prin telefon cu rezultate optime. Detinem personal calificat specializat in Telesales precum si mijloacele tehnice necesare. Cu noi aveti garantia cresterii cifrei de afaceri printr-un canal alternativ de vanzare.

CLADIM PARTENERIATE PE VIATA!