Dezvoltati-va afacerea alaturi de profesionisti

 

Va promovam asa cum meritati

Sustinem activ vanzarile

Culegem informatii din piata

Verificam fortele de vanzareServicii Sondaje si cercetari de piata - ELICOM

 

Despre Sondaje si cercetari de piata

 

O solutie eficienta si rapida care va ajuta sa aflati opinia clientilor Dumnevoastra atunci cand aveti nevoie si sa luati cea mai buna decizie pentru afacerea Dumneavoastra.

Interviurile telefonice reprezinta unele dintre cele mai bune instrumente pentru identificarea modului in care sunt percepute produsele si serviciile Dumneavoastra, pentru masurarea satisfactiei clientilor in urma interactiunii cu angajatii Dumneavoastra sau in urma unei vizite in spatiile comerciale pe care le detineti ori pentru identificarea oportunitatii de a lansa noi produse. Iar in cazul in care doriti sa aflati opinia membrilor unei comunitati legata de subiecte de interes general, va recomandam utilizarea acestor servicii aplicabile la nivel local sau national. 

De ce ELICOM?

Pentru ca intelegem imediat obiectivele Dumneavoastra si avem capacitatea de a implementa rapid orice tip de chestionar pentru interviul telefonic. Pentru ca asiguram transparenta totala, raportare permanenta si inregistrarea corecta si nealterata a raspunsurilor respondentilor.

In functie de tipul proiectului, sesiunea de interviuri poate incepe chiar si in 24 de ore de la stabilirea tuturor detaliilor si a modului de lucru.

Pentru a avea un serviciu complet, putem asigura si interpretarea rezultatelor, impreuna cu partenerii nostri cu experienta in acest domeniu.

CLADIM PARTENERIATE PE VIATA!